Hø & Halm

Wrap hø sælges i Skørping

Hø og halm sælges til heste og andre formål

Hos Brdr. Petersen i Skørping nær Aalborg og Nibe sælger vi hø og halm til heste med videre. Vi har alt fra wrapballer til superhø, og vi tilbyder også hø og halm med urter – også kaldet blanding 62.

​Almindeligt grovfoder består blandt andet af hø og halm

​Grovfoder til heste består af græs og bælgplanter, men også af halm og urter. En hest skal helst æde det meste af dagen, og dette skal tilgodeses med græs og grovfoder.

Hø og halm er den mest almindelige grovfodertyper, og det kaldes wrap, hvis det er indpakket i plastik.

Hø og halm sælges i følgende størrelser:

Big balle 120 x 130 x 250 centimeter
Medi-balle 120 x 90 x 250 centimeter​

Næringsstofindholdet i græsset afgør naturligvis næringsindholdet i det konserverede hestewrap, men det kan påvirkes af flere faktorer. Vi tilbyder blanding 62, som er en hestewrap med urter.

Vi bestræber os altid på at lave den bedste kvalitet i hø og halm til hestefolk, og vi tilbyder forskellige størrelser af hesterwrap, som kommer direkte fra mark eller lager. Vi kan også tilbyde andre størrelser, hvis du ønsker det. Vi giver gerne råd og vejledning om valg af rette hestewrap til ungheste og voksne heste.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på hestewrap

​Hø halm kan hentes efter aftale på Brøndumvej 46, men vi bringer også gerne ud. Du kan ringe til os på telefon 20 74 45 14, eller du kan skrive til os på info@brdr-petersen.dk for at få et tilbud på hø og halm.